كحك العيد مقدمه من الشيف شوشو عرابي مجلة مطبخ الطبيعة
اسم الوصفه كحك العيد
مقدمه من الشيف شوشو عرابى
مده التحضير ١٥دقيقه
مده الطهي ٢٠دقيقه
المقادير
كيلو دقيق
نصف كيلو سمنة ساخنة
ذره ملح
٢ ملعقه سمسم
مل طعام تحويجة كحك
طريقه التحضير
نخلط كل المكونات جيدا ونضيفلهم كوب ماء دافى مدوب فيه ملعقه طعام خميرة فورية ٢ ملعقه طعام سكر ونلم العجينة ونبدأ نشتغل فيها
نعمل كور متوسطة الحجم ونحشيه ملبن وعين جمل وممكن مكسرات ونشكله بالمنقاش او ببصامة الكحك ويدخل فرن ١٨٠ درجة لحد ماياخد اللون الدهبى ويترك يبرد ونقدمه بالسكر البودرة وبالهنا والشفا
مراجعه شف ساره محمد
تعليقات
إرسال تعليق