دجاج مشوي في الفرن مقدمه من الشيف منى التابعي مجلة مطبخ الطبيعة
اسم الوصفة دجاج مشوي
في الفرن
مقدمه من الشيف مني التابعي
مدة التحضير ٣٠ دقيقة
مدة الطهي ٤٠ دقيقة
المقادير
دجاجة او اوراك
٢ملعقة طعام زيت
ملعقة خل
ملعقة طعام ثوم
ملعقة طعام كاتشب
ملعقة صويا صوص
عصره نصف ليمونه
ملعقةصغيرة كلا من
بصل بودر
ثوم بودر
بابريكا
بهارات فراخ
نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود
ربع ملعقه صغيره جنزبيل بودر
ملح
الطريقه
تنقع الدجاجة ف محلول النقع
عباره عن ماء وسكر وملح وخل وتنظف جيدا وازالة أي زوائد جلديه أو دم
تعملي فيها فتحات بالسكينه حتي تتشرب التتبيله وتترك فيها ساعتين ع الاقل
ف صينيه رصي الفراخ او في شبكه الشواء
وتدخل فرن ساخن مسبقا
ونضع تحتها صينيه مغلفه بورق فويل وتقلبيها بعد ثلث ساعه ع الجهه الثانيه
مراجعة ايمان متولي
تعليقات
إرسال تعليق