اسم الوصفة البسبوسه المكرمله مقدمه من الشيف سحر أيوب


 

اسم الوصفة البسبوسه المكرمله 

مقدمه من الشيف سحر أيوب

مدة التحضير ٣٠ دقيقة 

المقادير


 ٣ كوب دقيق سميد


نصف كوب سكر


كوب سمنه بلدي


ملعقه صغيره بيكنج بودر


ذره ملح 


كوب حليب


طريقة التحضير 

نضع السميد مع السكر والبيكنج بودر وذرة الملح ونخلطهم مع بعض

نسيح السمنه على النار ونضع  عليها الخليط ونقلبهم جيدا

نضيف الحليب ونقلب دقيقه واحده

ندهن صنيه بالطحينه او السمنه ونضع الخليط ونحرك الصينيه حتى يتساوي

ندخلها فرن علي  ٢٠٠ درجه حتي تنضج حسب الفرن


الشربات( السيرب او الشيره)

كوبان سكر مع كوب صغير مياه يتكرمل ياخد لون نضيف عليه بملعقه زبده وكوبان مياه يغلي ٥ دقايق ويهدي ونسقي البسبوسه بالشربات الساخن ونتركها تبرد تماما قبل التقطيع

ملحوظه هامه جدا

للحرص علي السلامه يجب عمل الشربات في اناء واسع لزياده فورانه بشكل مفاجيء لان درجه حرارته عاليه للغايه


لو عجبتك الوصفه اعملي لايك وشير للصفحه ومتابعه للصفحه واشتراك في القناه ليصلكم كل جديد في مطبخ سحر أيوب

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

الصادق يوضح تأثير الأورام الليفية الرحمية على عمليات الحقن المجهرى كتبت هدي العيسوي

أحمد الصادق يوضح الفرق بين الحقن المجهرى وأطفال الأنابيب كتبت هدي العيسوي

عميد كلية بدرجة إنسان ؛ يستجيب لنداء طالبتين عبر الهاتف لحضور الامتحان بعد ان اسودت الدنيا فى اعينهن