اسم الوصفة سندوتشات السجق ( أسرار سجق العربيات) مقدمه من الشيف هدى نور الدين
اسم الوصفة سندوتشات السجق ( أسرار سجق العربيات)
مقدمه من الشيف هدى نور الدين
مدة التحضير ١٥ دقيقه
مدة الطهي ٢٠ دقيقه
المقادير
كيلو سجق بلدي
نصف كيلو بصل شرائح
نصف كيلو فلفل رومي شرائح
ربع كيلو طماطم شرائح
ملعقه طعام فلفل حار شرائح
ملعقه صغيره توم مفروم ناعم
معلقة طعام ليه ضاني مفرومه
ملعقه صغيره زيت
ملعقه طعام كاتشب
ملح
فلفل اسود ناعم
بابريكا
كزبرة ناشفة ناعمه
ذرة سكر
للتقديم خبز فينو
أوراق بقدونس
طريقه التحضير
نضع وعاء على النار اضع الليه المفرومة و الزيت تذوب ثم نضيف بالسجق علي مراحل يتشوح
في طبق نضع البصل عليه ملح و ذره فلفل اسود و ادعكهم جيدا و هذه تكه مهمه
ثم نضيف على السجق و اقلب حتى يصفر البصل ثم الثوم المفروم و كزبرة الناشفه و استمر في التقليب ثم الفلفل الرومي و الحار و كاتشب و ذرة السكر و بابريكا و اقلب و اتركه على النار حتى تمام النضج في النهايه نضيف الطماطم الشرائح غلوه و أرفع من على النار ثم يقدم في خبز الفينو او في أطباق التقديم و بالف صحه وعافيه
وصفات_الشيف_هدي_نور_الدين
تعليقات
إرسال تعليق