اسم الوصفة الطعميه المصري على أصولها مقدمه من الشيف منى جودة
اسم الوصفة الطعميه المصري على أصولها
مقدمه من الشيف منى جودة
مدة التحضير ٣٠ دقيقة
المقادير
كيلو فول مدشوش مغسول ومنقوع ليله
خمس ربطه كرات بلدي
ربطه بصل اخضر
أو ٣بصلات متوسطة اخضر احسن الربطه تكون كبيرة
ربطه من الكزبره الخضراء
الشبت
راس ثوم أو ملعقه طعام ثوم مفروم ناعم المتخزن في الفريزر
رغفين بلدي منقوعين في الماء ونصفيها منهم
ملعقه صغيره مليانه من الملح والكزبرة الجافه والكمون
كيس بكينج بودر لا تضعي كربوناتو بتسمرها
نخليها بلونها الاخضر الجميل
طريقة التحضير
هذه طعميه المحلات على فكره بيكثرو الخبز اكثر
اخلطيها في الكبه أو مفرمه اللحم
ااقليها على الايد عندي سمسم و كزبرة جافة وبالايد التانيه عليها وعلى نار متوسطة الحرارة تحمر من تحت ااقلب
بعد ما نخلص نضع التوابل
عملت كميه ماشاء الله كبيره حتى احفظها في الفريزر وقت الحاجة اطلعها من بالليل في طبق وتكون اجمل طعميه
طعمها روعه وريحتها تحفه
تلاقي البركه فيها احسن واوفر من بره
روعه روعه روعه
اللهم صل وسلم وبارك على سيدنا محمد وعلى اله وصحبه اجمعين
تعليقات
إرسال تعليق